AKER 2012 MODASI


Bayanların içini ısıtacak son derece kaliteli ve farklı modelleriyle 2012 Kış Modasına merhaba diyen Aker bu sene ki tasarımlarında kiremit tonlarını ve koyu yeşil renkleri tercih etmiş.Her zaman çok elit bir müşteri kitlesine sahip olan Aker yeni bir kadın fenomen  yaratmak için kolları çoktan sıvamışa benziyor. Aker 2012 Kış Modasında deri ceketler, kot etekler kabanlar ve bluzlar yer verilmiş.. Günlük hayat ve bunun yanı sıra iş hayatında da son derece rahat kullanımı olan bu modeller kadınlar tarafından kapış kapış satın alınıyor..

2012 Kış Aker Modasında etekler son derece ilgi çekici, ister kumaş olsun ister kot olsun etekler bluzlarla kombine edilip üstüne alınan kabanla ayaklara tercih edilen topuklu ayakkabılarla ve ayakkabı rengine uygun tercih edilebilecek  çantalarla son derece şık olabilirsiniz.. Kabanlar bu senenin de olmazsa olmaz modası her sene olduğu gibi bu senede diz altı kaban modelleri son derece telep görüyor hemen hemen her kombine içerisinde yerini alıyor. Çantalar ise aksesuar olarak kullanımın dışında bavul çanta dediğimiz modelleriyle bu sene son derece önemli bir yere sahip özellikle deri çantalar Aker'in vazgeçemediği tasarımlarından olmaya devam ediyor.. Soğuk kış aylarında kazaklarıyla da ön plana çıkan Aker tasarladığı birbirinden kaliteli yüzde yüz pamuktan yapılmış kazaklarla içinizi ısıtmanın yanı sıra göze de hitap etmenizi sağlayacak .Ayrıca oluşturduğunuz kombinelerin vazgeçilmezi eşarplar bu sene kreasyonda ki yerini almış Aker Eşarp için zaten fazla söze gerek yok her kadının bilip kullandığı son derece kaliteli son derece kullanışlı bir aksesuar. Rengarenk eşarplarınızı kabanların altına tercih ettiğiniz bluzlarla veya kazaklarla uyumlu halde kullanabilirsiniz.

Aker'in olmazsa olmazlarından birisi de topuklu ayakkabı her sene moda olan ve kış aylarında kaliteli giyinen bayanların ayaklarında gördüğümüz topuklu ayakkabılar bu seneki Aker Kış Modasında da kendisine yer bulmuş.Hem Kaliteli hem şık olsun diyorsanız bu modellere kesinlikle bakmalısınız. Kabanların ve eteklerin tercih edildiği bir günde topuklu ayakkabı sizi son derece farklı bir havaya sokacaktır. Son derece kaliteli bir müşterileri olan Aker sizi başka bir kadın yapmak için elinden geleni yapmış, Bu tasarımları görmeden yapacağınız kış alışverişleri asla tam anlamıyla sizi tatmin etmeyecektir. Her markadan 3 5 tane farklı model alacağınız Aker'den 1 tane alın tam olsun verdiğiniz paranın boşa gitmediğini bilmek sizi rahatlatacaktır emin olabilirsiniz. Her iş kadının veya ev kadının gardrobunda mutlaka Aker modelleri yer almalıdır. Unutmayalım ki Modanın Yolu Buradan Geçer..











AKER 2012 MODASI



0 yorum:

Yorum Gönder

 
Modanın Yolu Buradan Geçer © 2012 |Tüm Hakları Mehmet Öztürk Web Tasrıma Aittir